Kettlebell workshops verzorgd door Gregor Sobocan!

Ter voorbereiding op zondag 25 mei, onze kettlebellsport wedstrijd, hebben wij de zaterdag ervoor, en de dinsdag erna, iets bijzonders voor mensen die graag met de kettlebell willen trainen!

Op zaterdag 24 mei geeft Gregor Sobocan een seminar bij Jaap’s Gym. Gregor Sobocan is een oud wereldkampioen in de kettlebellsport, wordt getraind door Ivan Denisov en heeft zijn eigen gym in Slovenië. Dit is de tweede keer dat wij hem mogen verwelkomen in de gym! De eerste keer was een groot succes en zijn kennis van de kettlebellsport is bijzonder uitgebreid. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij wederom bij ons aanwezig wil zijn. In de 3 uur durende workshop zal hij de kettlebellsport van voor tot achter behandelen. Van 14.00 tot +- 17.00.
De kosten voor deze seminar bedragen: 150,00 euro.

Gregor

Dinsdag 27 mei zal hij een training geven voor de mensen die al gevorderd zijn in de kettlebellsport, en/of degenen die zaterdag ook aanwezig zijn geweest. Let wel, dit is niet een volledige workshop, maar hier wordt ingegaan op specifieke problemen. Voor de mensen die al een stuk verder zijn zal dit trainingsmoment absoluut van meerwaarde zijn! De training zal van 18.00 tot 21.00 zijn en na afloop kan er nog wat gedronken worden. Kosten: 60,00 euro

Wanneer je zowel zaterdag als dinsdag wilt komen dan geven we korting!
Voor zowel de training als de seminar dient voldoende animo te zijn. Schrijf je dus snel in!

Tevens geeft Naomi Kooiker (Nederlands Kampioene Longcycle en trainer van Nederlands Kampioene Biathlon)  op 11 mei ook een drie uur durende workshop. Hier wordt de basis van de kettlebellsport weergegeven en na deze workshop ben je goed op weg om zelf te trainen met de kettlebell. De Workshop start om 14.00 uur en zo rond 17.00 zal deze eindigen. Kosten: 50,00 euro.

Wanneer je je op wilt geven voor een of meerdere seminars, neem dan contact op met info@jaapsgym.nl