Upcoming Events: Workshops Kettlebellsport!

Een goed begin is het halve werk, dus start Jaap’s Gym het nieuwe jaar met een aantal kettlebell workshops:

Op 26 Januari organiseren wij wederom de workshop: “Kettlebellsport, een introductie”. Wanneer je niet bekend bent met de Kettlebellsport (let op, hier staat niet kettlebell, maar kettlebellsport!), dan is deze dag een aanrader! De techniek van 6 bewegingen zullen worden doorgenomen en toegelicht.

pentapull 2

Na deze dag ben je bekend met de kettlebellsport, kun je de basisbewegingen uitvoeren en ben je, net als ons, goed begonnen aan een nieuw jaar gevuld met de kettlebell.

Kettlebellsport, een Introductie
Zondag 26 januari 2014.
Van 10.00 tot +- 16.00.
Kosten: 55,- euro

Blauwe plekken of vreemde bulten op je onderarm na een snatchsessie? dit is niet normaal en ook niet nodig!

5 Februari 2014 starten wij met de workshop: “Advanced: Snatch”. Iedereen die de basis van de snatch weet (en kan) is hier welkom. Ook de mensen van de workshop van 26 januari kunnen aanwezig zijn. Wij stellen echter toelatingseisen. Wanneer je niet zeker bent dat je op niveau bent, stuur ons dan een filmpje en wij zullen het bekijken. Blauwe plekken of vreemde bulten op je onderarm na een snatchsessie? dit is niet normaal en ook niet nodig!

Na deze dag heb je een duidelijk beeld wat je kunt verbeteren aan je snatch met de Kettlebell. Ook heb je begrip gekregen van de complexe, maar veel efficiëntere manier van snatchen die uiteindelijk in meer herhalingen en minder energieverspilling zal resulteren!

Advanced: Snatch
Woensdag 5 Februari 2014
Van 19.00 tot +- 21.30
Kosten: 40,- euro

Aanbieding! Wanneer je op alle drie de workshops aanwezig wil zijn, dan zijn de kosten niet 135,- maar 100,- euro. We doen je dus 35,- euro cadeau na de dure decembermaand!

Op 26 Februari trekken we de lijn door met de workshop: “Advanced: Dubbel Kettlebell”. Ook bij deze workshop zijn toelatingseisen. Wie 26 Januari aanwezig is geweest kan komen. Niet zeker van je zaak? Film een 1handed longcycle en een 1 handed jerk, of film een 2handed longcycle zodat wij kunnen beoordelen of je het beoogde niveau hebt.

Na deze avond ben je klaar om te starten met het trainen met twee kettlebells. Je kent de basis van zowel de longcycle en Jerk en kan hiermee goed aan het werk. Fouten weet je te corrigeren en je hebt kennis genomen van de complexe techniek en verplaatsing van een vrij gewicht in beide handen.

Advanced: Dubbel Kettlebell
Woensdag 26 Februari 2014
Van 19.00 tot +- 21.30
Kosten: 40,- euro

Aanbieding! Wanneer je op alle drie de workshops aanwezig wil zijn, dan zijn de kosten niet 135,- maar 100,- euro. We doen je dus 35,- euro cadeau na de dure decembermaand! Wanneer men twee Workshops wil bijwonen kan er ook over de prijs gesproken worden.

Neem contact met ons op ( info@jaapsgym.nl) en we maken er drie leerzame en gezellige dagen van!