Workshop: Kettlebell Sport, een introductie.

Binnen Jaap’s Gym is een team hard aan het trainen voor de Nederlandse kampioenschappen kettlebell sport. Daarnaast worden de kettlebells bij ons veel gebruikt tijdens de groepslessen voor algehele fitness. De kettlebell sport oefeningen zijn namelijk uitermate geschikt voor het trainen van kracht, conditie en motoriek.

Heb je interesse in de kettlebell sport? Of wil je de bewegingen toepassen binnen je eigen training? Kom dan zondag 13 oktober een workshop volgen bij Jaap’s Gym! De workshop begint om 10 uur en duurt uiterlijk tot 4 uur ’s middags. Uiteraard wordt er voldoende pauze gehouden. De kosten zijn 55 euro per persoon. Wil je met een groep (van 4 of meer) komen? Laat het ons even weten, dan kunnen we het over groepskorting hebben.

Workshop: Kettlebellsport, een introductie
Waar: Jaap’s Gym te Oldenzaal
Wanneer: Zondag 13 oktober
Start: 10.00 uur
Einde: ongeveer 16.00 uur

De workshop wordt gegeven onder leiding van Jaap van der Zand en Naomi Kooiker.

Jaap geeft al sinds 2010 training met de kettlebells en heeft in 2012 de Nederlandse snatch sprint gewonnen.

Naomi is DGSA (Nederlandse kettlebell sport bond) gecertificeerd kettlebell trainer en geeft alle kettlebell sport trainingen binnen Jaap’s Gym. In 2012 is ze 2e geworden bij de biathlon en snatch sprint op het open Nederlands kampioenschap en ze heeft onder andere training gehad van Europees kampioen Gregor Sobocan en Wereld kampioen Ivan Denisov.

1002993_602737503090753_650835146_n

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij! Om je in te schrijven neem contact op via info@jaapsgym.nl of spreek ons aan op facebook.