Inschrijven voor de training: Een aantal veranderingen.

Er volgen een aantal aanpassingen met betrekking tot het inschrijven. Tot nu toe hebben we altijd een groepsgrootte gehad van 6 mensen. Dit wordt regelmatig groter, maar dat gebeurt alleen in overleg met de trainer die de les geeft. Zeg deze dat het kan, dan kun je aanhaken en meetrainen, gelukkig kan dit bijna altijd wel.

graphics-agenda-603334

Dinsdag en Donderdag: Groepstraining tot 10 leden:

Wij zien dat de dinsdag en de donderdag de drukste dagen bij de gym zijn. Dit zorgt ervoor dat de trainer vaak een grote groep heeft. Omdat we de kwaliteit van de training belangrijk vinden zullen wij op deze dagen met twee trainers aanwezig zijn om jullie van een goede training te voorzien. Dit heeft tot gevolg dat we op deze uren 10 leden tegelijk aan het trainen kunnen hebben.

Voor de maandag en de vrijdag geldt nog steeds tot 6 leden, en op zondag is het ledental nog steeds onbeperkt.

Kettlebelltraining: Maandag 18.00 uur, Donderdag 18.00 uur, Zondag 11.30.

Samen trainen met Naomi? Dinsdag 18.00 uur.

Tot nu toe waren de Kettlebelltrainingen vrij informeel en kon je met Naomi contact opnemen wanneer je wilde trainen. Dit krijgt een iets andere wending. Zoals het was, koste het Naomi erg veel tijd en aangezien ze een erg drukke periode tegemoet gaat zit dit er niet meer in. Het aantal leden dat aan de kettlebelltraining deelneemt groeit ook, dus duidelijke trainingstijden zijn noodzakelijk.

Kettlebelltrainingen zullen nog steeds in de Open Gym gehouden worden (afgezien van zondag). Op Dinsdag is er vanaf volgende week geen Kettlebelltraining meer, Wel kun je met Naomi meetrainen aangezien ze om 18.00 een uur zelf bezig is. Wanneer je dit van plan bent, neem dan contact met haar op, of ze er is en zo ja, of je samen kunt trainen.