Team Hulsbeek 2013. Een groot succes!

Beelden zeggen meer dan woorden, dus hieronder een korte uitleg van de events en daarna een berg foto’s! (voor meer foto’s, check onze facebook pagina!

Mini events:
Over de dag verspreid hadden we een 2tal mini events. Degene die uit eindelijk mee hebben geteld in het klassement waren:

De Kettlebell Toss:
Elk teamlid gooit 1x de kettlebell over zijn/haar hoofd naar achteren.  De totale afstand telt:

minievents 2

Touwtrekken:
Dit mini event heeft geen uitleg nodig:

minievents

minievents 1

Event 1, Water over Water:
Elk team draagt 1 jerrycan met zich mee tijdens een +- 300m run, hierna stapt 1 teamlid met de jerrycan een kano in. De andere leden dienen de kano langs meerdere boeien terug te varen naar de finish. Op ongeveer het midden van het varen klimt het teamlid in de kano het touw in wat onder de brug hangt. Dit klimmen dient 2 maal te gebeuren. Wanneer hij/zij hiermee klaar is mag hij/zij rennen naar de finish.

water over water 1

water over water 4

water over water 2

water over water 3

water over water

Event 2, Hold the Sleds:
2 teamleden duwen/trekken een slee die geladen is met 100kg aan gewicht terwijl de ander in 5 minuten 5 verschillende houdingen moet aannemen en vasthouden. Verliest het teamlid de houding, dan staat de slee stil. Wanneer het teamlid weer de juiste houding aanneemt zal de slee weer verplaatst mogen worden.

hold the sleds 1

hold the sleds 2

hold the sleds 3

hold the sleds

Event 3, PentaPull:
6 minuten lang zal 1 teamlid kettlebell jerks uitvoeren, een ander teamlid de half snatch en het laatste teamlid de loncycle press (allemaal bewegingen uit de Pentatlhon). Direct hierna moeten ze Kettlebells die aan een touw zitten door het zand trekken. Dit dient zittend te gebeuren. Zowel de gewichtverplaatsing in de eerste 6 minuten als de tijd hierna zijn scoremomenten.

pentapull 2

pentapull

pentapull 1

Een speciaal bedankje:

Mijn dank gaat uit naar alle vrijwilligers die mee hebben geholpen (de fotograven bedoel ik hier ook onder)! Ook is Team Hulsbeek mede mogelijk gemaakt door Bert Stevens Ortesebouw, het bedrijf wat tot nu toe altijd een bus ter beschikking heeft gesteld wanneer ik er maar 1 nodig had, niet alleen voor Team Hulsbeek. De gym bedankt jullie (in de squat)!

Bedankt!

Advertenties