Upcoming Event: Team Hulsbeek!

Vorig Jaar, aan het einde van de zomer, was het zo ver: Team Hulsbeek. In teams van 2 gingen leden en niet leden van Jaap’s Gym de strijd aan om uiteindelijk gekroond te worden als eerste winnaar van dit evenement. In een heftige battle die gevoerd werd over een drietal workouts waarbij onder andere zandzakken versleept, slees geduwd en in touwen geklommen moest worden, werd de dag afgesloten met een barbeque (Nogmaals bedankt Philip!). Een geslaagd evenement wat voor herhaling vatbaar is!

Snatchladder

Vandaar: De tweede editie van Team Hulsbeek!

Wederom zijn het 3 workouts (met nog een paar twists) die bepalen wie de uiteindelijke winnaars worden. Dit jaar zijn er geen 2, maar 3 deelnemers per team! Teams zullen meer moeten nadenken over het tactisch uitvoeren van de workouts en bepalen wie, wat waar en hoe ze het gaan doen.

Wat gaan we precies doen? Het overgrote deel zal uiteraard weer geheim blijven. Wel kan ik vertellen dat er dit jaar ook een element in gaat zitten dat niet per se fysiek uitgevoerd hoeft te worden, de touwen weer mee gaan dit jaar en het afzetlint zal veelvuldig gebruikt gaat worden.

Al veel zin gekregen? Zondag 14 Juli 2013 is het zo ver! Deelnemers aan dit evenement zullen om 9.00 aanwezig moeten zijn op het Hulsbeek. Wil je mee barbequeen, dan is het belangrijk om dit van tevoren aan te geven, Philip zal deze keer wederom voor het eten/drinken zorgen.

Teams kun je zelf samenstellen en inschrijven op de gym. Wil je meedoen maar heb je geen team, dan kun je je ook inschrijven en kijken we of je ingedeeld kan worden.

Als laatste nog een verzoek! Bij dit evenement zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers. Wil/kan je niet meedoen, maar wel helpen, dan ben je ook van harte welkom en wordt je hulp gewaardeerd! Laat het even weten op facebook/de gym/in de comments.

Ik heb er zin in! Ik hoop jullie ook, tot 14 Juli!

Advertenties