Philip: “afvallen was nooit echt mijn intentie”

Wat een foto he? In minder dan een jaar sporten bij jaap’s gym zakte al mijn broeken van mijn achterste af.

Philip

Het moest er eens van komen.. mijn kledingkast werd opgeruimd. In plaats van de broeken te passen, houd ik deze voor me om te kijken of die nog te redden is of niet. Lekker snel en lekker makkelijk. Want pff wat moest ik veel broeken wegdoen.

Toen we bij deze broek kwamen raakte het me. Was ik echt zo dik? Zoals je ziet is er in een jaar nog best veel veranderd. Niet in mijn voeding, niet in mijn drankgebruik, niet in verandering van eetgedrag. Sonja bakker? Daaahaaag! Diëten is niks voor mij, en gezond eten al helemaal niet.

Effectief met oefeningen bezig zijn waarbij ik mijn hele lichaam functioneel gebruik, ja dat zeker wel! Door licht te beginnen met sporten ,en nu vrij fanatiek, ben ik van +/- 100kg naar +/- 80kg gegaan en heb energie over. Heerlijk gevoel is dat.

Het afvallen was nooit echt mijn intentie, maar WOW, wat een lekkere bonus zeg. Inmiddels zit ik weer op de 90kg. Dit keer niet in de vorm van een dikke buik maar in spieren. Mijn goede voornemens in December zullen in December wel gaan over het aankomen van gewicht…

Namelijk de gewichten die ik til in de gym! Bedankt Jaap, Naomi en allen @jaapsgym!

Advertenties