27 Januari: Kettlebell Practitioner Workshop (DGSA).

Op 27 januari komt de Dutch Girevoy Sport Association (DSGA) naar Jaap’s Gym voor de eerste Kettlebel Practitioner Workshop van dit jaar. Ben je al een tijdje bezig met kettlebells, maar heb je nog nooit een longcycle gedaan? Denk je bij het woord Biathlon aan een run-bike-run? Wil je je verder ontwikkelen en ben je geïnteresseerd in de techniek achter de Kettlebell Snatch en de Clean & Jerk? Dan is deze workshop wat voor jou, want de workshop is geschikt voor zowel beginners als de wat-verder-gevorderden onder ons!

Kettlebell workshop copy

Tijdens deze workshop wordt er onder de vakkundige begeleiding van Richard de Jonge en Pascal Zemering gewerkt aan alle belangrijke aspecten van de Long Cycle, Snatch, en Clean & Jerk. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de swing, grip, ademhaling, positie, houding, en fixatie.

De workshop start om 14:30 en zal ongeveer twee uur in beslag nemen. De kosten bedragen €30,- per persoon. Voor meer informatie over de Kettlebell Practitioner Workshops kun je hier (http://kettlebells.nl/index.php/opleidingen) vinden.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via de email en schrijf je in. Wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij!

naomikooiker @ gmail.com/ jaapvanderzand @ gmail.com

Advertenties