Progressie!

Progressie! Om de Max Dagen maar eens op te sommen in een woord. Een week lang hebben wij, de organisatie, machtig mooie resultaten mogen noteren op jullie scoreformulieren. Het idee achter de Max Dagen was om de nieuwe programmering te meten en iedereen die meedeed doelen voor 2013 te geven.

Waar de meeste mensen dachten dat het een interne competitie werd, was het eigenlijk competitie tegen jezelf. En dat werd duidelijk in de laatste lift van de vier, volgens velen de allermooiste, de deadlift. Geheim gehouden zodat iedereen voluit zou gaan op de clean, press en backsquat, de deadlift werd hierop berekend in combinatie met je lichaamsgewicht.

Maxdag

Jaap’s Gym heeft nu een een vrouw die 100kg deadlift, ook al geloofde ze zelf niet dat het kon. Jeroen ging van 120kg naar maar liefst 150kg en om dat nog even te toppen trok Philip aan de bar en 170 kilo ging de lucht in. Natuurlijk mocht het geweld wat Dirk-Maarten als veteraan powerlifter bracht niet ontbreken en ondanks een gemiste doel trok hij toch een PR van maar liefst 230 kilo. Geweldige resultaten!

MAX

De reacties op de afgelopen week waren dan ook uitzonderlijk positief, wat ons motiveert om dit opnieuw te organiseren in de toekomst. Nogmaals willen wij jullie hartelijk bedanken voor de inzet en positieve sfeer, alsook de motiverende klanken van eenieder toen er gelift werd. Gewoonweg super!

Voor meer foto’s, kijk op onze facebook pagina, hier staan (bijna) alle foto’s op!

Advertenties