Appnormal, mobile applications en t-shirts sponsor!

Zoals de meeste leden wel weten zijn we al een tijdje bezig met ons nieuwe shirt laten drukken. Na veel communicatie problemen met verschillende drukkers hadden we de moed al bijna opgegeven, en juist op dat moment kwam Appnormal met een voorstel waar wij heel blij mee waren.

Niels (mede eigenaar en oprichter van Appnormal) traint al vanaf de start bij Jaap’s Gym. Hij heeft de kou getrotseerd in de winter van 2010/2011 in onze achtertuin toen wij zijn gestart en hij is nog steeds regelmatig te zien bij Jaap’s Gym (zo is hij de eerste uit de gym die ooit een Muscle-up heeft gedaan!).Niels heeft al vele iphone en android applicaties op zijn naam staan en bovendien heeft hij zijn programmeertalenten gebruikt om ons inschrijfsysteem te fabriceren. Coen (de andere eigenaar en oprichter van Appnormal) is een keer op een blauwe maandag langs geweest en wij wachten nog op zijn terugkomst. Ondertussen vermaakt hij ons in onze facebook groep en wil hij graag dat niemand van de Jaap’s Gym leden het koud heeft deze winter….

Daarom heeft Appnormal besloten ons allen te sponsoren met nieuwe Jaap’s Gym t-shirts! Al onze leden krijgen van Appnormal twee t-shirts zodat je nooit zonder zult zitten (want je moet ze toch af en toe wassen). Als alles goed gaat zullen wij hopelijk al op de Dutch Kettlebell Open met trots de kleuren van onze gym, en die van Appnormal, dragen!

Wat wij nu van jullie (onze leden) nog nodig hebben zijn jullie shirt-maten, dus post deze alsjeblieft zo snel mogelijk hieronder in de comments, laat ze morgen achter op de gym, of fluister het via facebook. Uiterlijk donderdag hebben wij de maten nodig. Alvast bedankt Appnormal!

5 Reacties op “Appnormal, mobile applications en t-shirts sponsor!

  1. Vette shit. Bij kwalitatief goede shirts heb ik weleens m maar normale witte t’s zijn een L voor mij :-)

Reacties zijn gesloten.