Wij staan in de krant!

Vandaag staan wij in de krant! Na een jaar lang keihard intern te hebben gewerkt aan de ontwikkeling van Jaap’s Gym, zijn we nu op het punt aangekomen waarop we met trots kunnen zeggen: wij kunnen jou aan, jij ons ook?

Kom je voor het eerst op onze website, dan heten we je natuurlijk van harte welkom! Goed dat je de tijd hebt genomen om onze website te bezoeken; de eerste stap is al gemaakt! Hier kom je actuele onderwerpen tegen waar de gym zich momenteel mee bezig houdt. Via de links in de balk bovenaan vind je algemene informatie over de gym, en de volgende links kunnen wij je in het bijzonder aanraden als je meer wilt weten:

Heb je interesse, of twijfel je nog? Kom langs! Wij hanteren een gratis proefles, die je kunt opvolgen met een proefpakket. De (inmiddels meer dan) vijfendertig leden blijven bij ons trainen omdat ze de meerwaarde vanaf het begin hebben kunnen ervaren, zonder contractuele verplichtingen.

Wil je meer informatie over wat wij zoal doen en hoe het loopt bij Jaap’s Gym? Wees niet bang om contact op te nemen! Meer informatie over de tarieven vind je op deze pagina. Je kunt ons ook op Facebook vinden.

Tot ziens bij Jaap’s Gym!

 

Advertenties