Upcoming Event: Jaap's Open!

Afgelopen jaar hadden we onze eerste Jaap’s Open. Een competitie verspreidt over 5 weken die beloond werd met een oerlelijke wisselbeker! De wisselbeker is vanaf volgende week weer te bezichtigen op de gym, want de 2e Jaap’s Open start weer!

Deze keer is de competitie in een iets ander jasje gestoken. Waar de eerste Jaap’s Open nogal informeel van start ging zal deze erg uitvoerig beschreven worden. Wat kunnen jullie verwachten? Vanaf volgende week maandag kondig ik elke keer weer 1 workout aan. Hier zal een filmpje bijzitten met toelichting over de standaard van bewegingen. Deze zal dus bekeken moeten worden voordat je de workout kunt uitvoeren!

Verder zal de competitie iets anders verlopen. We zullen 3 weken lang elke week 1 workout uitvoeren. Deze workout kan uitgevoerd worden op de donderdag (elk uur) en de zondag. Mocht je in geval van nood op beide dagen niet kunnen, dan kun je een individuele afspraak maken voor de Open Gym.

Maar bij deze 3 workouts blijft het natuurlijk niet. De vorige Jaap’s Open waren 5 workouts, deze zal dat dus ook zijn. Op de laatste zondag zullen we 2 workouts uitvoeren! dit maakt het totaal tot 5. 

De data van de workouts zijn:

6 september en 9 september voor de eerste workout.
13 september en 16 september voor de tweede workout.
20 september voor de derde workout en uiteindelijk 23 september de vierde en vijfde workout!

De eerste, tweede en derde workout mogen ingehaald worden, maar elke mag je maar 1 keer uitvoeren! Op 23 september zal de finale zijn. Dit betekent dat, wanneer je je inschrijft (en ja, we werken met inschrijvingen deze keer) ik verwacht dat je deze dag aanwezig zult zijn. De vierde en vijfde workout kunnen dus niet ingehaald worden!

Op zondag 23 september mogen jullie natuurlijk je oma, opa, tante, hond, kat, buren, vrienden, ouders, zussen en broers meenemen voor de nodige support! Tevens is dit een geschikte dag voor alle (nog) niet leden om te zien wat wij nu doen.

Hier nog een verandering van afgelopen jaar. Evenementen organiseren is hartstikke leuk werk en ik, naomi en de andere trainers vinden het machtig mooi om te doen. Maar elk evenement kost geld wat ook naar de gym kan gaan. Hierom vragen wij een kleine bijdrage van 3 euro per persoon om de winnaars van medailles (en hopelijk nog wat meer) te kunnen voorzien.

Wat absoluut niet veranderd is, is dat iedereen weer mee kan doen! Wanneer er bewegingen zijn die absoluut niet uitgevoerd kunnen worden, kunnen deze aangepast worden, en wanneer een workout te zwaar is kan deze gescaled worden.

Vanaf deze week ligt er dus een inschrijflijst op de Gym! Ik hoop (en verwacht) dat we veel mensen van de Gym hebben die mee gaan doen!

 

Advertenties

Een Reactie op “Upcoming Event: Jaap's Open!

Reacties zijn gesloten.