Afgelopen Zondag, Kettlebellscheids in spee!

Afgelopen zondag hebben collega’s Richard en Pascal deel één van de scheidsrechter training gegeven @ de gym. Dit in voorbereiding op het open kampioenschap Kettlebellsport in November. De training was goed opgezet en interessant. Het open NK beloofd een mooi evenement te worden met deze goede voorbereiding!

Richard en Pascal doen dit vrijwillig namens de Dutch Girevoy Sport Association. (Girevoy is russisch voor Kettlebell.) Deze stichting heeft als doel de Kettlebellsport in Nederland te promoten, een doel waar wij helemaal achter staan!
Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de wedstrijdvormen binnen de Kettlebellsport? Neem dan even een kijkje op hun website (www.kettlebells.nl). Daar vind je een uitleg over de verschillende onderdelen en ook meer informatie over het NK.

Wij willen graag Richard en Pascal bedanken voor hun inzet, enthousiasme en bereidwilligheid om hier en daar ook nog techniek tips te geven. Ook willen wij onze leden bedanken die hun steentje willen bijdragen om dit evenement een realiteit te maken!

Hoewel veel van de aanwezigen ook deelnemers zullen zijn, kunnen zij scheidsrechter spelen bij een onderdeel waar ze zelf niet aan mee doen.
Deel twee van de training volgt na de vakantie periode, ook de bijbehorende blogpost zal dan volgen!

2 Reacties op “Afgelopen Zondag, Kettlebellscheids in spee!

  1. Als de voorbereiding van deze training voorbode is voor de organisatie van het evenement belooft dat zeker veel goeds!

Reacties zijn gesloten.