Wijziging in de programmering!

Vanaf volgende week start er een nieuwe programmering. Voor een Maand lang zullen wij elke trainingsdag een andere training hebben. Waarom? je leest het hieronder:

 

De hoofdreden dat wij de programmering wijzigen is dat wij onze leden de mogelijkheid willen geven om vaker te komen zonder een training te moeten herhalen. Dit is natuurlijk niet zo leuk en zeker niet efficiënt (tenzij je het gebruikt als vorm van herstel). Een aantal maal heb ik gezien dat mensen meerdere dagen achter elkaar komen. Dit zie ik graag! Ik denk dat 3 tot 4 keer in de week trainen, zeker met betrekking tot de techniek, tot grote verbeteringen leidt. Door dit in te voeren nodigen wij jullie dus uit om vaker te komen trainen!

De reden waarom wij dit nog niet eerder hebben gedaan is dat wij het competitie element wilden behouden. Doordat wij hebben besloten meer naar “grote competitiedagen” heen te werken is de competitie in de Gym wat minder belangrijk geworden. Ga tijdens de training vooral de competitie met jezelf aan! Ook hebben we nu vaak op 1 dag al genoeg leden aanwezig om scores te vergelijken. Tevens is het competitie element niet altijd bevorderlijk voor de training, hier later meer over.

Wees niet bang. Er zullen nog gewoon workouts zijn en je zult je nog steeds behoorlijk uitgeblust voelen na deze workouts!

Ik hoop dat ik jullie vanaf nu wat vaker ga zien op de Gym!

 

Advertenties

2 Reacties op “Wijziging in de programmering!

Reacties zijn gesloten.