Upcoming Event! Open NK Kettlebell!

Op 10 november zullen in Deventer bij Kettlebellsport Deventer De open Nederlands Kampioenschappen Kettlebellsport plaatsvinden! Hoe het toernooi er precies gaat uitzien, alleen met officiele gewichten (dames 16kg en 24kg en heren met 24kg en 32kg) en de officiele wedstrijdonderdelen (jerk/snatch of longcycle), is nog niet geheel bekend, maar waarschijnlijk zullen alle gewichten en alle wedstrijdonderdelen losstaand mogelijk zijn. Tijd om ook Jaap’s Gym in de Kettlebellsport bekend te maken lijkt me!

Ik zou heel graag met een afvaardiging van ons deelnemen aan dit NK. Het lijkt me erg leuk om te ervaren en het geeft goed weer hoe leuk de Kettlebell kan zijn! Ik zou hiervoor de gehele zomer dan ook graag een specifieke training willen opzetten voor het trainen met de Kettlebell. Op elke vrijdag 18.00 uur zal vanaf nu (mits er genoeg animo is natuurlijk) de Kettlebell centraal staan met als doel: Het 10 minuten volhouden van de snatch, de jerk en de longcycle! Wanneer je graag mee wilt doen met dit NK verwacht ik van je dat je minimaal 2 keer per maand deze training bijwoont.

Een mogelijke workshop bij Kettlebellsport Deventer voor de deelnemers aan het NK lijkt me erg leerzaam en een toevoeging op de training. Echter is dit alleen mogelijk met voldoende aanmelding.

Op deze post en op facebook kan dus gereageerd worden of hier interesse voor is. Verder kan je jezelf inschrijven voor de training van vrijdag (open gym tijd) met als toevoeging “KB”. Aankomende vrijdag weten we hoe groot onze afvaardiging wordt. Ik denk dat iedereen mee kan doen! Reageer dus en zorg dat je er vrijdag bij bent.

Wil je je voorbereiden op dit event, maar train je niet bij Jaap’s Gym? Meetrainen kan, neem even contact op over de kosten.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb er zin in!

(PS: Wegens de overgang naar alleen maar officiele Kettlebells gaan de kunststoffen Kettlebells in de uitverkoop. Kosten: 1 euro per kg. Mocht je geinteresseerd zijn, laat het even weten.)

Advertenties