Upcoming Events!

Beste leden van Jaap’s Gym!

Omdat ik nog veel aanmeldingen mis voor verschillende aankomende events heb ik het gevoel dat dit niet genoeg onder de aandacht is gebracht. Vandaar deze post :).

Er zijn 3 Events upcomming: De OCP run, het VVK Rugby Toernooi, en de PaasWOD!

Allereerst maar even info over de OCP Run:

(geschreven door Edward)

‎6 Mei is de OCP run 2012. Ieder die bij jaap traint en zin heeft om te laten zien dat hij baasje is, kan mee doen aan de survival run op het Hulsbeek in Oldenzaal. Bekijk de site van OCP en als je het aan durft geef je dan bij Jaap in de gym, wij regelen de rest. www.ocprun.nl
Wij doen mee aan de 7 kilometer run voor recreanten er bevinden zich natuurlijk hindernissen waarover geklommen moet worden. Ook zal je moeten houthakken, boomstam rennen en kanoën enz enz
kosten zijn 15 euro pp!!! Graag je opgeven VOOR 10 april. (na 10 april gaan de kosten waarschijnlijk omhoog)

Let wel, het gaat hier om finishen met een heel bandje! De tijd doet er niet zozeer toe. Haal je alle hindernissen dan blijft je bandje heel en heb je het als een baas gedaan!

Het VVK Rubgy Toernooi:

Teun, onze ex-rugby speler, kwam met het idee om 28 april mee te doen aan het Toernooi wat de Oldenzaalse Rugby club The Harlequins verzorgt. Het is een Toernooi voor spelers die nog geen rugby hebben gedaan, komt dat even goed uit, en Jaap’s Gym heeft zijn zinnen gezet op de winst van dit toernooi! :P. Hiervoor hebben wij uiteraard spelers nodig! Hieronder nog wat extra info over dit toernooi:

(Website Harlequins)

Op zaterdag 28 april 2012 organiseren wij alweer voor de 3e keer het Vriendjes-, Vrienden- en Kameradentoernooi. Bij deze nodigen wij jullie allemaal uit om een team samen te stellen dat uit maximaal 2 rugbyers bestaat (althans in het veld) en minimaal 5 niet-rugbyers. Het toernooi zal starten vanaf 13.00 uur.

We hopen op een mooie zonnige dag, met veel nieuwe rugbyers en een promotie van de rugbysport in Oldenzaal!

Inschrijven kan hiervoor ook weer bij de Gym (uiterlijk 10 April!). Wij zullen de rest voor jullie regelen.

Op zondag 15 april vragen wij de mensen die zich ingeschreven hebben om 12.30 aanwezig te zijn op het Hulsbeek (blijven trainen op het Hulsbeek kan hierna) voor een uitleg over rugby en uiteraard een proefpotje, dit alles onder de kundige begeleiding van Teun.  (alvast bedankt Teun!)

De PaasWOD:

Aankomende zondag zal er door Jaap’s Gym een klein event zelf worden gehouden, de PaasWOD. Vanaf half 2 gaat het aan!

(post op facebook)

Zoals al in de agenda vermeld staat, is aankomende zondag, 1e paasdag, de paaswod.

Voor het eerst sinds. Lange tijd wil ik jullie voorbereiden op deze wod zonder teveel te verklappen :P.

De paaswod bestaat uit een 3tal oefeningen die 100x gedaan moeten worden en ja, deze zijn erg vervelend! Echter krijgen jullie de kans om de herhalingen te verlagen door een 5tal “opdrachten” als team te completen! Met de opdrachten kun je een ei verdienen die 15 herhalingen van de uiteindelijke wod afhaalt! Goed rekenen zorgt ervoor dat er, wanneer alles gehaald wordt, er nog maar 25 herhalingen gedaan hoeven te worden :).

Hierna kun je blijven lunchen, al met al zul je tot max 4 uur onder de pannen zijn.

Ik hoop dat de groep groot wordt! Dus schrijf je in en zorg voor een grote group effort!

(beginners en ruud vriendelijk)

Van half 2 tot 4 uur dus, een vermakelijk klein dagdeel! Schrijf je in via de bekende agenda. Ik had gezegd nog wat meer bekend te maken, bij deze: De PaasWOD bestaat uit:

100 Pushups
100 Situps
100 Burpees

Verlagen van deze aantallen kan dus alleen als je de opdrachten haalt en een ei verdient!

Bij deze roep ik nog een keer op om je in te schrijven, hoe groter de groep, hoe leuker de training! Kosten zijn er niet, afgezien je inzet.

Advertenties