Lowlands Throwdown. Vrijwilligers nodig!

Op 22 Oktober is het weer zover. De Lowlands Throwdown, de competitie voor de Nederlandse fitte mensen onder ons. Inschrijven is alleen nog mogelijk op de reservelijst (er vallen vast mensen af!). Toch wil ik er graag wat aandacht aan besteden.

De Lowlands Throwdown is vorig jaar ontstaan door Crossfit Twente en Crossfit FSF. Zij hebben de competitie opgestart voor de fitste man en vrouw van Nederland. De eerste editie, bekend onder de naam “Dutch Open”, was een groot succes. Ook dit jaar host Crossfit Twente weer het evenement in Enschede.

Er zullen 5 afgevaardigden zijn vanuit Jaap’s Gym die deelnemen aan de competitie. Ikzelf samen met nog een ander persoon zullen fungeren als judge (dit in verband met een blessure waar ik nog herstellende van ben). met z’n zevenen zullen we dus aanwezig zijn en hopelijk komt de rest ons aanmoedigen!

Vrijwilligers zijn altijd nodig, dus zie je het zitten om een mooie zaterdag te hebben te midden van heel veel sport? Meldt je dan aan op de site van Lowlands Throwdown! Als je mee wilt doen en je inschrijft voor de reservelijst, betaal dan niet! Betalen kan op locatie als je zeker weet dat je mee kunt doen.

Ik hoop dat het dit jaar ook weer een succes wordt en verheug me nu alweer op zaterdag 22 oktober!

 

Advertenties