Vuurwapens blijven buiten de deur!

Even een waarschuwing voor alle leden bij Jaap’s Gym. Vuurwapens blijven voortaan buiten de deur, ik hou mijn Gym graag netjes zonder al dat gedoe, dus dat betekent dat er 5 Pistols gedaan moeten worden (op elk been) voordat er getraind gaat worden :). (Pistols zijn squats op 1 been!)

Tevens kun je nu Tools downloaden om je squat te verbeteren. Iedereen die hier traint weet hoe de squat moet, maar dat betekent niet dat je de squat dan ook direct goed kunt uitvoeren. Hiervoor is herhaling nodig! En daarvoor zijn deze bestanden dan ook te downloaden:

Squathulp.pdf
Squat turflijst.pdf

De Bedoeling van deze bestanden is dat je de Squathulp uitprint en boven een deur hangt die je vaak gebruikt. Vervolgens hang je de squat turflijst in het kozijn van de deur. Elke keer als je door de deur gaat, zet je een streepje op je turflijst en doe je 10 squats, zo simpel is het :).

Om jullie te stimuleren dat jullie deze gaan gebruiken bied ik een prijs aan na 3 weken. Degene die de meeste streepjes heeft gezet in 3 weken tijd, kan wat moois verdienen! Lever je turflijst in bij Jaap’s Gym na 3 weken en zorg dat je de deur hebt waar jij het meest doorheen gaat. Maak een foto van de deur waar jij je Squathulp boven hebt gehangen en mail deze naar mij/zet het op facebook voor extra bewijs!

Extra motivatie voor de heren :P

Heel veel succes mensen. Zorg dat je de meeste streepjes haalt!

 

 

Advertenties